Glicin – sedma priča

Samo da sam ranije za ovo znala

Prošlo je svih 30 dana, potrebnih da se potroši jedna kutija ruskog prirodnog preparata Glicin forte Evalar. Jer je kod nas na tržištu dostupno pakovanje od 60 tableta, koje koristite tako što ujutru i uveče izgrickate po jednu tabletu.

Prema istraživanjima sprovedenim u Rusiji, ovaj preparat uspostavlja mentalnu, emotivnu i psihičku ravnotežu, doprinosi kvalitetnijem snu i naš je prijatelj u svakodnevnim stresnim situacijama.

Kako? Glicin je zapravo aminokiselina, ona se neprekidno proizvodi u našem telu, ali kada smo izloženi napetostima, moramo više i duže da radimo, stalno negde jurimo a ne možemo da stanemo, tada glicin više i trošimo. Ubrzo, nemamo ga više dovoljno u našem mozgu, i sve što je i inače bilo teško, postaje još teže.

Ravnoteža se vraća kada ovim tabletama u naš organizam unosimo dodatne količine ove, za naš um i psihu, važne aminokiseline. U kombinaciji sa vitaminima B1, B6 i B12 koji se takođe nalaze u proizvodu, dobijamo odlično sredstvo koje nam vraća i energiju i osmeh na lice, bistri um, ubrzava misli, vraća nama samima.

Kome sve Glicin forte Evalar može mnogo pomoći?

Recimo, studentima uoči i tokom ispitnog roka. Pomaže da brže uče, lakše pamte i shvataju, odlično se koncentrišu, imaju energije da dugo čitaju i uče, a istovremeno umanjuje strah da neće stići, brigu hoće li položiti, nervozu i neraspoloženje.

Zatim, mamama koje su i supruge i ćerke i zaposlene, onima koje se jure s vremenom i dani im lete. Ponekad je moguće dobro se organizovati, i ima načina da nam i drugi pomognu. Ali, toliko toga ne može niko drugi osim nas! I ne postoji opcija da od nečega odustanemo jer su posledice velike. E, tu stupa Glicin forte Evalar, pa se organizujemo lakše, mislimo i donosimo odluke brže, manje nas dotuču negativci, manje brinemo a više se smejemo (u poverenju, ostane nam i vremena samo za nas).

Tatama, na kojima je, po tradiciji da urade štošta za svoju porodicu, od kojih se mnogo očekuje, a ispuniti sve obaveze danas nije nimalo lako. Glicin forte Evalar im vraća energiju i veru da sve što isplaniraju i što se od njih očekuje mogu da ispune, bez nerviranja, zabrinutosti i loše volje.

Svima koje je život naučio da nije baš sve sjajno, lako i lepo kako su nas učili kada smo bili mali. Onima koji znaju da je važno raditi na sebi, boraviti u prirodi, udaljiti se kad god je moguće od raznih ekrana i novih tehnologija, zdravo se hraniti, graditi sebe, ali znaju i da se krediti moraju platiti, kao i svi mogući računi, hrana kupiti, da se mora raditi i kada je napolju dan savršen za uživanje, jer smo zamenljivi.

Ljudima koji su samo mislili da su završili školovanje onoga dana kada su dobili diplomu. Jer nas brzi razvoj svega u svetu, novi opisi starih ali i nova radna mesta, ako želimo da opstanemo, jednostavno teraju da svako malo, opet, sedimo i učimo, da bismo uhvatili korak, zadržali posao, platu, a time i sigurnost za sebe i svoju porodicu.

Osobama koje su svesne svakodnevnih nepravdi, neprijatnosti, nevolja, sklone da o njima misle, brinu, budu tužne. I na to troše puno energije i emocija, pa im za njih same ne ostaje dovoljno. Tu je Glicin forte Evalar da pomogne da neke neizbežne stvari lakše prihvate i budu energične i sposobne da se posvete i drugim, za njih, ličnijim i bitnijim stvarima.

Takoreći, za skoro svakoga ko ima više od 18 godina.

Jer, Glicin forte Evalar taj mentalni, emotivni i psihički balans uspostavlja tako da brže radimo, manje brinemo, sve vidimo ali drugačije reagujemo, pamćenje nam je bolje i kvalitetnije, kao i koncentracija. Tuga, strah, bes, nesanica polako slabe pa i nestaju. Deo naših života ponovo su dobro raspoloženje i osećaj da je naš život u našim rukama.

Naravno, neće nam sve biti lako i lepo i ružičasto, ali će padova biti manje i lakše ćemo ustajati. Zato što smo iznutra izbalansirani. Nećemo dobiti lepši i bolji plaćeni posao, neće nam se ostvariti najluđi snovi, neće svi oko nas postati divni, ljubazni, vaspitani, razumni…Ali ćemo sve ono što nas je pogađalo i mučilo prihvatati tako da ne škodimo našem telu i glavi.

A šta posle jedne kutije ruskog prirodnog preparata Glicin forte Evalar? Prema uputstvu, možete napraviti pauzu od sedam dana, pa ako procenite da bi vam prijala još jedna kutija, nastavite da ga koristite. Opet, mesec dana.

Možete i sledeću turu da krenete da uzimate i kada znate da vas očekuje stresan i naporan period, najbolje 7 dana pre dana kada očekujete da ćete se mnogo mentalno, emotivno i psihički previše trošiti.

A ne morate nikad više da ga koristite. Izbor je vaš.

Moj je da ću napraviti pauzu, isplanirati aktivnosti u narednim nedeljama, i zaokružiti datum kada krećem opet.

U moje antistresno druženje sa preparatom Glicin forte Evalar.

Samo se pitam: Kud ranije nisam znala da postoji?

Eh, da jesam, štošta bi bilo drugačije…

Categories:

Povezane objave

Kad umisle da su bolji od drugih
U životu mi se sasvim slučajno „namestilo“ da onim što sam radila i što mi
Moje dete je sasvim u redu
Posao u medijima upućuje me na brojne ljude, uvlači u hiljade priča i pruža informacije
E baš ti je lepo
Pratim tvoje objave, ma milina jedna. Gledam kako uživate, neka, svaka čast. Vidim, dobro ste.
Žena je više od 20 posto popusta
Još jedan Dan žena. Nekima srećan, nekima tužan, a ima i nas između. Meni je
Selekcija sećanja
Kad pogledaš u prošle dane, šta vidiš? Samo lepe, samo tužne ili i jedne i
Lična korist je najvažnija
Ima trenutaka u životu kada zastanemo i razmišljamo o malim i velikim, dobrim i lošim,
Dragi ljudi!
Ima nas raznih…Neki su probali i na žalost uspeli da hakuju moj sajt, koji je
Povlačenje ručne
Stigli smo do tačke u kojoj više nemamo priliku da makar udahnemo iznad površine vode.
Da li si baš siguran
Koliko si siguran da je to što tvrdiš stvarno tako? Da je bilo, da jeste
Dok čekaš da sutra postane juče
Možda su se sasvim slučajno poklonili moji lični momenti raznih istina sa pandemijom korone. A